- Доставка, Плащане, Касов бон

4.42 от 5 / 19 гласа

- Всички постъпили поръчки в онлайн магазин Nancy.bg се извършват чрез Еконт Експрес или Спиди. След като Ви потвърдим, че поръчка Ви е приета от нас и ще бъде изпратена, Вие ще можете да я получите в рамките на 24 до 48 часа в работни дни и съобразено с локацията на населеното място. Поръчки направени през почивни и празнични дни се обработват на първия делничен ден.

- Изпращаме пратки и до удобен за вас офис на Еконт Експрес или Спиди, както и до ваш частен адрес!

Винаги изпращаме с опция преглед и тест.

- ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

До офис с отстъпка около 4лв
До частен адрес с отстъпка около 6лв

 

(Цените са за населени места с офиси на Еконт или Спиди. За населени места без офиси на куриер сумата на доставката е по-висока от опоменатата, според килограми и наложен платеж.)

- След постъпване на заявка за покупка на даден артикул ще се свържем с вас за потвърждение нa поръчката чрез телефонно обаждане или обратен e-mail. Ако все пак имате някакви запитвания относно вашата поръчка можете да ни пишете на нашия e-mail - office@nancy.bg или да ни позвъните на тел: 0887/86-86-29.

- Вашата поръчка можете да получите от куриер всеки делничен ден от 9:00ч до 18:00ч, в събота до 13:00ч. Като при отказ на пратката от страна на получателя той следва да заплати куриерските разходи!

Касов бон

- За направеното плащане от Вас куриерските фирми, Еконт и Спиди  издават разписка за пощенски паричен превод

на стойността на дължимата сума, която разписка е законово признат документ, освобождаващ Търговеца от задължението да издава касови бележки.

- Заплащането на поръчаните артикули се извършва чрез наложен платеж който се заплаща на куриера при получаване на поръчката или чрез банков превод на "Тристан България" ЕООД , Райфайзенбанк IBAN - BG72RZBB91551009310354